Kare Käyhkön säätiö sr myöntää vuosittain stipendejä budolajien harrastajille. Stipendit on tarkoitettu harjoitteluun, valmentautumiseen tai kilpailuihin, esim. osallistumismaksuihin, harjoitteluvälineisiin, matkakuluihin kilpailuihin tai leireille julkisilla liikennevälineillä tai muihin vastaavan tyyppisiin saajan budotoimintaa tukeviin kuluihin.

 Stipendin saajan tulee joko olla helsinkiläinen tai stipendin avulla tulee edistää budotoimintaa Helsingissä.

 

Stipendiä voi hakea säätiölle osoitetulla vapaamuotoisella hakemuksella, josta on käytävä ilmi vähintään hakijan yhteystiedot, perustelut stipendin tarpeelle ja aiottu käyttökohde.

Mikäli hakijalle myönnetään stipendi, säätiölle on toimitettava myös muut pyydettävät tiedot kuten syntymäaika- ja pankkiyhteystiedot, mutta näitä säätiö pyytää erikseen. Säätiö ei kerää eikä pidä rekisteriä stipendihankijoista.

Hakemuksia voi jättää ympäri vuoden, mutta stipendejä myönnetään pääsääntöisesti kerran vuodessa alkusyksyllä.

Stipendit ovat vuodesta riippuen arvoltaan yleensä 200 € - 1000 €.

Stipendin saajissa ovat etusijalla henkilöt, jotka eivät ole aikaisemmin saaneet säätiön stipendiä ja henkilöt, jotka edustavat aikidoa, judoa, karatea, tajia tai iaidoa.

Kare Käyhkön säätiö sr toivoo stipendihakemuksia erityisesti nuorilta ja vähävaraisilta budokoilta.

Hakemuksen voi jättää sähköpostilla osoitteeseen pekka.poyhonen@pp-con.fi

 

Mikäli sinulla on erityisprojekti, jolla voisit edesauttaa budolajien kehittämistä Helsingissä, mutta johon stipendi ei sovellu, voit ottaa yhteyttä hallitukseemme yhteydenottosivunkautta avustusmahdollisuuksien selvittämiseksi.

 

Jaa tämä sivu